Training Omgaan met dementie

Heeft u in uw dagelijks leven te maken met mensen met dementie? Wilt u weten hoe u hier goed mee om kunt gaan? Neem dan kosteloos deel aan de training Omgaan met dementie.

De training gaat over dementie en het herkennen van dementie. Ook wordt er geoefend met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. De training is bedoeld voor mantelzorgers, vrijwilligers en andere betrokkenen. Twee trainers vanuit ‘samendementievriendelijk.nl’ geven de training.

Datum en tijd

De training wordt op twee momenten gegeven dit jaar. U kunt deelnemen op donderdag 19 maart, 19.00 tot 21.30 uur in MFC De Brinkhof, Mariënrade 3 in Wezep of op dinsdag 27 oktober, 19.00 tot 21.30 uur in Kulturhus De Talter, Stouwdamsweg 4 in Oldebroek.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de training? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met het Sociaal Team via sociaalteam@oldebroek.nl of via tel. 0525 63 83 33.
De training is gratis en wordt georganiseerd door de werkgroep Dementie; een samenwerking tussen vrijwilligersorganisaties, zorgorganisaties en het Sociaal Team Oldebroek.