Nieuwjaarsreceptie gemeente Oldebroek: ‘Kom in beweging’

De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Oldebroek op woensdag 8 januari 2020 stond in het teken van samen in beweging. In haar toespraak blikte burgemeester Tanja Haseloop terug op 2019 en vooruit naar het nieuwe jaar. Ook reikte zij vijf erepenningen uit. Tijdens de receptie waren er voor bezoekers verschillende activiteiten te zien en te doen.

Kom in beweging

Aansluitend bij het thema werden bezoekers bij de deur van het gemeentehuis ontvangen door twee freestyle voetballers die hun kunsten vertoonden. Er werd ook een beroep gedaan op de bezoekers om zelf in beweging te komen. Dit kon onder andere door muziek te draaien bij de jukebox of door een smoothie te maken met behulp van een shakebike.

Ook was er rond het thema meer te zien op het gebied van bewegende kunst door Teunie Bastiaan en collega’s. Men kon zelf meewerken aan zowel een gezamenlijk als een individueel bewegend werk. De raadzaal werd benut als politiek café waar men kon meedenken met de gewenste beweging in de gemeente.

Bij het naar huis gaan kreeg iedereen een kleine attentie mee in de vorm van een zakje pannenkoekenmeel; ook bedoeld om vooral samen met anderen van te genieten.

Nieuwjaarsreceptie 2020Nieuwjaarsreceptie 2020

Nieuwjaarsreceptie 2020