Waar kunt u terecht?

Het zijn voor veel mensen lastige tijden. Maar ondanks de coronamaatregelen staat u er echt niet alleen voor. Voor al uw vragen of zorgen is er een plek waar u terecht kunt.

Opvang en Onderwijs

Heeft u vragen over opvang of onderwijs dan kunt u contact opnemen met de school van uw kinderen, of de organisatie waar u uw kind anders heenbrengt. Dit is uw eerste aanspreekpunt voor bijvoorbeeld als u er niet uitkomt met de opvang van uw kinderen of het thuis schoolwerk doen. Ook als u het gevoel heeft het even niet te redden thuis, dan zijn de medewerkers van de school er in eerste instantie om u te helpen.

Centrum voor Jeugd en Gezin

Bij het CJG kunt u terecht voor tips, advies of ondersteuning voor kinderen, jeugdigen en gezinnen. Ontvangt u al zorg en loopt u tegen problemen aan, dan kunt u ook contact opnemen met hen. Er zijn geen inloopspreekuren maar wel kunt u telefonisch contact opnemen via tel. 038 799 90 08 (bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur en altijd bij spoedgevallen) of kijk op www.cjgoldebroek.nl

Sociaal Team

Bij het Sociaal Team kunt u onder andere terecht voor ondersteuning en vragen over bijvoorbeeld werk, relatie, inkomen en financiën of zorg. Ook ondernemers met vragen kunnen contact opnemen met het Sociaal Team.

Komt u er momenteel niet uit met mantelzorg of andere ondersteuning die u iemand biedt? Ook dan is het Sociaal Team er voor u. Er zijn geen inloopspreekuren maar u kunt dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch contact opnemen. Het sociaal team is te bereiken op tel. 0525 63 83 33 of per email. Kijk voor meer informatie op www.oldebroek.nl/sociaalteam.

Voor ondernemers is ook veel informatie te vinden op de pagina voor ondernemers.

Noodopvang kinderen cruciaal beroep

De gemeente Oldebroek heeft noodopvang geregeld voor kinderen van ouders die een cruciaal beroep hebben. Deze noodopvang wordt op school of de kinderopvang gegeven. Lees hier meer over in dit nieuwsbericht.