Vanwege de voorzorgsmaatregelen met betrekking tot het beveiligingslek in Citrix kunt u vanaf vrijdag 17 januari 2020, 17.00 uur, geen aanvragen doen waar DigiD voor nodig is. Lees meer in het nieuwsbericht.

Wie verdient de Oldebroeker Erepenning?

Kent u iemand die dag en nacht klaar staat voor een ander en zich belangeloos inzet voor Oldebroek? Laat het ons weten, want deze vrijwilliger of organisatie verdient een Oldebroeker Erepenning.

U kunt tot maandag 18 november 2019 een vrijwilliger of organisatie aanmelden die zich op bijzondere wijze inzet of heeft ingezet voor de plaatselijke gemeenschap of de gemeente Oldebroek.

Uitreiking Oldebroeker Erepenning

Burgemeester Tanja Haseloop - Amsing reikt de erepenning(en) uit tijdens de nieuwjaarsreceptie in januari 2020. De vrijwilligers en/of organisaties die de erepenning in ontvangst nemen, brengen ‘Oldebroek voor mekaar’ dagelijks in praktijk en daar hebben wij als gemeente ontzettend veel waardering voor.

Meld een vrijwilliger of organisatie aan!

Wij zijn erg benieuwd welke vrijwilliger of organisatie volgens u de Oldebroeker Erepenning verdient. Vul het aanmeldformulier in op www.oldebroek.nl/erepenning of vraag het formulier op via tel. 0525 63 82 00.