Nieuws RSS icoon

 • Maandag tot en met zaterdag 24 uur per dag laden en lossen levensmiddelenwinkels

  02 april 2020

  Het college van B&W van de gemeente Oldebroek heeft dinsdag 31 maart 2020 besloten de laad- en lostijden voor supermarkten en overige levensmiddelendetaillisten in de gemeente Oldebroek te verruimen. Dit betekent dat er vanaf vandaag van maandag tot en met zaterdag 24 uur per dag laad- en losactiviteiten voor deze partijen kunnen plaatsvinden.

 • Burgemeester Haseloop digitaal ingeschreven als inwoner van de gemeente Oldebroek

  01 april 2020

  Nu de verhuizing naar Oldebroek achter de rug is en ook de burgemeester zoveel mogelijk vanuit huis werkt, heeft zij zich samen met haar man Rolf online geregistreerd als inwoner van de gemeente Oldebroek.

 • Coronamaatregelen verlengd tot en met dinsdag 28 april 2020

  01 april 2020

  Op dinsdag 31 maart 2020 heeft premier Rutte bekend gemaakt dat alle landelijke coronamaatregelen in ieder geval tot en met dinsdag 28 april worden verlengd.

 • OldebroekCoronahulp: Vraag en aanbod bij elkaar

  31 maart 2020

  In deze lastige tijd zijn er mensen die wat extra hulp goed kunnen gebruiken. Denk aan ondersteuning van mensen die hun huis niet uit mogen of kunnen, maar ook aan diegene die in deze tijd juist extra moeten werken. Ook zijn er mensen die graag iets voor een ander willen betekenen. Juist nu is het belangrijk dat we er in Oldebroek voor elkaar zijn. We willen graag vraag en aanbod bij elkaar brengen. Daarom start per 30 maart 2020 het centraal meldpunt OldebroekCoronahulp.

 • Onderhoudswerkzaamheden Laanzichtsweg Oldebroek vanaf 6 april 2020

  31 maart 2020

  In verband met onderhoudswerkzaamheden aan de bomen is de Laanzichtsweg in Oldebroek vanaf de Bovenheigraaf tot de Zuiderzeestraatweg van maandag 6 april t/m vrijdag 10 april 2020 afgesloten voor doorgaand verkeer.

 • Veelgestelde vragen over noodverordening VNOG van 26 maart 2020

  28 maart 2020

  Voor recreatieondernemers heeft de nieuwe noodverordening van de Veiligheidsregio (VNOG) van 26 maart 2020 grote gevolgen. De VNOG heeft de antwoorden op de veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. U leest de antwoorden hier.

 • Informatie over het coronavirus

  01 april 2020

  Het coronavirus heeft grote effecten, ook binnen de gemeente Oldebroek. De Rijksoverheid neemt veel maatregelen om het coronavirus in te dammen. De maatregelen hebben ook invloed op de dienstverlening van de gemeente. Op deze pagina leest u daar meer over.