Vanwege de voorzorgsmaatregelen met betrekking tot een beveiligingslek in Citrix kunt u mogelijk geen aanvragen doen waar DigiD voor nodig is. Lees meer in het nieuwsbericht.

Nieuws RSS icoon

 • Voorzorgsmaatregelen beveiligingslek Citrix

  17 januari 2020

  Zoals u ongetwijfeld in het nieuws heeft gezien is er veel te doen om het beveiligingslek in Citrix. Ook de gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek maken gebruik van dit systeem. De drie gemeenten hebben uit voorzorg deze Citrix server afgesloten op vrijdag 17 januari 2020.

 • Burgemeester Haseloop maakt kennis met streekarchief

  20 januari 2020

  Op vrijdag 17 januari 2020 maakte burgemeester Haseloop-Amsing van de gemeente Oldebroek kennis met medewerkers van het streekarchief.

 • Gratis sport en muziekles voor kinderen

  20 januari 2020

  Muzieklessen volgen, schilderen, op korfbal gaan of op zwemles? Voor sommige kinderen is dat geen vanzelfsprekendheid, omdat het geld kost. Wilt uw kind graag bij een sportclub of een creatieve cursus volgen, maar heeft u hier geen geld voor? Het Jeugdfonds zorgt ervoor dat uw kind ook mee kan doen.

 • Gezellige middag in Oosterwolde

  20 januari 2020

  Op donderdag 13 februari en donderdag 16 april 2020 wordt er weer een inloopmiddag georganiseerd. U bent welkom tussen 14.00 en 16.00 uur in dorpshuis de Heerdt aan de Schiksweg 27 in Oosterwolde.

 • Mantelzorger? Onze mantelzorgcoach biedt u een steuntje in de rug

  20 januari 2020

  Mantelzorgers zorgen voor een naaste die zich niet alleen kan redden. Maar ben je als moeder ook mantelzorger? Anja weet inmiddels dat dit wel zo is. Ze kwam er achter dat de zorg voor haar zoon meer vraagt dan de gemiddelde zorg voor kinderen. Het is dan fijn om extra ondersteuning te krijgen. Bijvoorbeeld van een mantelzorgcoach.

 • Taalklas voor kinderen van statushouders van start

  Woensdag 15 januari 2020 vond de feestelijke opening van de Taalklas Oldebroek plaats. In de Taalklas leren kinderen van statushouders de Nederlandse taal (beter) beheersen. Het is een gezamenlijk initiatief van alle scholen in de gemeente en de gemeente Oldebroek. Op maandag 20 januari 2020 starten de eerste NT2-Leerlingen met de Taalklas.

 • Openbare kennisgeving: Vooraankondiging wegslepen auto

  14 januari 2020

  Aan de Looweg op ’t Loo Oldebroek is een motorvoertuig van het merk Chrysler, model Voyager, met Brits kenteken HN03 ZGT in de kleur grijs op de weg geplaatst in strijd met het bepaalde in artikel 4:3, lid 1 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Oldebroek (Apv).

 • 100 dagen burgemeester van de gemeente Oldebroek

  14 januari 2020

  Burgemeester Tanja Haseloop-Amsing is 100 dagen burgemeester van de gemeente Oldebroek:

 • Zes brandweermannen post Wezep ontvangen Koninklijke Onderscheiding

  14 januari 2020

  Op zaterdag 11 januari 2020 ontvingen zes brandweermannen van brandweerpost Wezep een koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Tanja Haseloop-Amsing. De uitreiking vond plaats tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsviering van de post. Bert Jan van den Bosch, Jan van Gelder, Kees Leusink, Appie Prins, Bart Riezeweide en Gerrit Veldman werden persoonlijk toegesproken en mogen zich na de uitreiking Lid in de Orde van Oranje Nassau noemen.

 • Nieuwjaarsreceptie gemeente Oldebroek: ‘Kom in beweging’

  14 januari 2020

  De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Oldebroek op woensdag 8 januari 2020 stond in het teken van samen in beweging. In haar toespraak blikte burgemeester Tanja Haseloop terug op 2019 en vooruit naar het nieuwe jaar. Ook reikte zij vijf erepenningen uit. Tijdens de receptie waren er voor bezoekers verschillende activiteiten te zien en te doen.