Samen duurzame energie opwekken in de gemeenten Elburg en Oldebroek

In 2017 is de Energiecoöperatie Oldebroek opgericht. Ook in de gemeente Elburg waren plannen om een energiecoöperatie op te zetten. Het bestuur van de Energiecoöperatie Oldebroek en initiatiefnemers in gemeente Elburg hebben nu de handen ineengeslagen en gaan samen verder als Energiecoöperatie Noord-Veluwe.

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor onze informatieavond waarin we uitleg geven hoe u kunt meedoen in een project en hoe u lid kunt worden van de Energiecoöperatie Noord-Veluwe.

Datum: 7 mei 2019

Tijd: 20.00 u – 21.30 (inloop vanaf 19.30 uur)

Locatie:  Nuborgh College Oostenlicht, Kruidenlaan 1 in Elburg

 

Primeur

Als Energiecoöperatie Noord-Veluwe zijn we actief met het ontwikkelen van verschillende projecten om lokaal duurzame energie op te wekken. We zijn blij u te kunnen meedelen dat we erin geslaagd zijn om een geschikt dak te vinden voor het eerste zonnepanelenproject. Tijdens de informatieavond vertellen wij u daar graag meer over.

De aanwezigen hebben de primeur om zich als eerste in te schrijven voor deelname aan dit collectieve project op basis van postcodes.

Is uw eigen dak niet geschikt voor panelen? Of vindt u het gewoon leuk om samen duurzame energie op te wekken? De aanschaf van zonnepanelen is een mooie investering en als Energiecoöperatie Noord-Veluwe bieden wij u graag de kans om mee te doen. Inschrijven voor deelname gaat op volgorde van aanmelding. Dus wees erbij op 7 mei!