Fitheidstest voor 55-plussers uit Wezep en Hattemerbroek

Goed Bezig Oldebroek organiseert op vrijdag 21 september 2018 een fitheidstest voor 55-plussers uit Wezep of Hattemerbroek.

De test is bedoeld voor wie momenteel weinig beweegt, of aan meer beweging wil doen, en wil weten hoe het met de persoonlijke fitheid is gesteld.

Doet u mee?

Woont u in Wezep of Hattemerbroek en bent u 55 jaar of ouder? Dan heeft u een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor deze fitheidstest, waar u aan kunt deelnemen in de Kamphal in Wezep. Inwoners van Oldebroek en omgeving konden de test vorig jaar doen.

Oefeningen en meten

Met een aantal eenvoudige oefeningen wordt de huidige conditie gemeten en besproken. Ook is er informatie over het sportaanbod voor 55-plussers. De organisatie van de test gebeurt in samenwerking met SWO en De Akker Fysiotherapie en met medewerking van de Gelderse Sport Federatie. Mocht u al regelmatig bewegen dan is het niet nodig om mee te doen.

Vragen?

Het u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Goed Bezig Oldebroek door een e-mail te sturen aan Krista Schakel: kschakel@oldebroek.nl. Het sportaanbod staat op de website: www.goedbezigoldebroek.nl.

 

Uitgelicht