Augustus 2019

 • Oldebroek voor Mekaar beeldje voor vrijwilligers Skeelerclub Oldebroek

  30 augustus 2019

  Op vrijdag 30 augustus 2019 ontvingen de vrijwilligers van Skeelerclub Oldebroek e.o. een Oldebroek voor Mekaar waarderingsbeeldje uit handen van waarnemend burgemeester Janneke Snijder-Hazelhof. De uitreiking vond plaats tijdens de opening van de vernieuwde Buitensportaccommodatie Oldebroek aan de Stouwdamsweg in Oldebroek.

 • Wijzigingen in subsidieregels vanaf 2020

  28 augustus 2019

  Verenigingen van ten minste 10 leden kunnen jaarlijks subsidies aanvragen voor hun activiteiten. Ieder jaar bekijkt het college van B&W de regelgeving voor alle subsidieaanvragen. De regels zijn opgenomen in het document ‘Nadere regel subsidie’. Het college heeft op 27 augustus 2019 een gewijzigde concept 'Nadere regel subsidie’ vastgesteld.

 • Schapenmarkt wijziging afvalinzameling

  27 augustus 2019

  In verband met de Schapenmarkt wordt op woensdag 11 september 2019 geen afval opgehaald in een gedeelte van de kern Oldebroek. Het gaat om het gebied tussen de Zuiderzeestraatweg, Stouwdamseweg, Bovenstraatweg en de Rustenburgsweg.

 • Bescherm jezelf en anderen met een vaccinatie!

  27 augustus 2019

  Jeugdigen uit de gemeente Oldebroek geboren in 2010 worden uitgenodigd om een vaccinatie tegen BMR/DTP te halen. Meisjes geboren in 2006 worden uitgenodigd een vaccinatie tegen HPV te halen. Zij krijgen een uitnodiging van het RIVM thuisgestuurd.

 • Fotowedstrijd Gemeentemagazine 2020

  27 augustus 2019

  Begin volgend jaar verschijnt het gemeentemagazine van de gemeente Oldebroek. Deze keer willen we het magazine niet alleen vóór u maken, maar ook met u. Daarom organiseren wij een fotowedstrijd, waarbij de winnende foto’s een plaats krijgen in het gemeentemagazine.

 • Akse Media start met acquisitie

  27 augustus 2019

  Begin volgend jaar komt het vernieuwde gemeentemagazine van de gemeente Oldebroek uit. Het magazine wordt ook dit jaar uitgegeven door Akse Media uit Den Helder.

 • Onze dienstverlening; wat vindt u ervan en hoe doen we het?

  21 augustus 2019

  Graag willen we onze dienstverlening optimaliseren. Hoe denken onze inwoners over de huidige dienstverlening en wat zijn de wensen en behoeften? De komende tijd gaan Daniëlle en Xenia, medewerkers dienstverlening, onze inwoners hierover interviewen. Want wie weet dit nu beter dan u als inwoner?

 • Uw gegevens in de Basisregistratie Personen

  20 augustus 2019

  De gemeente is wettelijk verplicht om persoonsgegevens van haar inwoners bij te houden. Die zijn nodig om bijvoorbeeld een identiteitskaart of een rijbewijs te kunnen maken, om te weten wie mag stemmen bij verkiezingen of om uitkeringen te verstrekken.

 • Ruimte voor plan van initiatiefgroep Hart van Oosterwolde

  14 augustus 2019

  Op 11 juli stemde de gemeenteraad unaniem in met de uitvoering van het omvangrijke plan Hart van Oosterwolde. Dit plan van een aantal initiatiefnemers uit Oosterwolde bestaat uit de bouw van een multifunctioneel centrum (MFC).