30 dagen geen alcohol: doe ook mee!

Drinkt u weleens alcohol? En bent u benieuwd wat er gebeurt als u daar even mee stopt? Doe dan vanaf 1 januari 2020 mee aan IkPas. En ervaar zelf welke voordelen u dit oplevert!

Veel mensen drinken alcohol. Op feestjes, na het sporten, tijdens het eten, na het werk of voor het slapen gaan. Vaak voor de gezelligheid, of tegen de stress of omdat je je eenzaam voelt. Alcohol drinken is voor veel mensen een gewoonte geworden, waar ze niet meer zo vaak bij stilstaan.
Maar wist u dat (tijdelijk) stoppen met alcohol veel voordelen heeft? Bijvoorbeeld:

  • Het scheelt geld
  • Je voelt je fitter; geen ‘kater’ meer de volgende dag
  • Je slaapt beter door
  • Je kunt veiliger deelnemen aan het verkeer, ook na een feestje

Ondersteuning

Gaat u ook de uitdaging aan? Inschrijven kan op ikpas.nl. Daarnaast is er een IkPas app en kunt u voor ondersteuning terecht op Facebook (facebook.com/ikpasnl), Twitter (@ikpasnl) en Instagram (ikpasnl).
Na inschrijving kunt u via een persoonlijke online omgeving of de app gratis advies krijgen van een IkPas coach en nieuwsbrieven met tips ontvangen. Zo helpt IkPas u om het 30 dagen vol te houden!

Meer nodig?

Maakt u zich zorgen over uw drankgebruik of het drankgebruik van iemand in uw omgeving? En wilt u daareens met een professional over praten? Neem dan contact op met Nikita van Taarling van Tactus via n.vantaarling@tactus.nl of 06-575 838 37.