Actief handhaven op verkeerd geparkeerde vrachtwagens

We gaan handhaven op verkeerd geparkeerde vrachtwagens. Tot nu toe handhaafde de gemeente nog niet actief, omdat de vrachtwagenparkeervoorzieningen binnen onze gemeente nog niet klaar waren.

Inmiddels (december 2019) zijn deze voorzieningen klaar en is er een goed alternatief om relatief dichtbij, veilig en bewaakt te parkeren. Vanaf 1 januari 2020 gaan we actief handhaven op deze vrachtwagens. Dit betekent dat eigenaren van verkeerd geparkeerde vrachtwagens een boete kunnen verwachten.

Waar mag u wel vrachtwagens parkeren?

U kunt terecht bij Jan Bakker in Wezep via parkeervoorziening@janbakker.nl en Stichting Vrachtwagen Parkeer Voorziening Wezep via svpw@ziggo.nl. Om op deze parkeervoorzieningen te mogen parkeren, betaalt u een vergoeding aan de exploitant.

Verdwijnende vrachtwagenparkeerplaatsen

De gemeenteraad besloot de vrachtwagenparkeerplaats aan de Bloemstraat in Oldebroek op te heffen. De vrachtwagenparkeervoorziening achter Vaessen in Oldebroek blijft tijdelijk via een afbouwregeling beschikbaar.

Meer informatie

Wilt u meer wilt weten, interesse tonen of aanmelden? Neemt u dan contact op met bovengenoemde exploitanten in Oldebroek of Wezep.