Buitencentrum Oldebroek nieuwe trouwlocatie

Vanaf 1 juli 2019 is het mogelijk om te trouwen bij het Buitencentrum Oldebroek. Op woensdag 3 juli 2019 hebben waarnemend burgemeester Janneke Snijder-Hazelhoff en directeur-eigenaar van het Buitencentrum Oldebroek Ronald Valenteijn hun handtekening onder de overeenkomst gezet.

In deze overeenkomst is beschreven dat het Buitencentrum Oldebroek tot één van de vaste trouwlocaties in de gemeente Oldebroek behoort. De locatie voldoet aan de gestelde eisen waaronder toegankelijkheid voor minder validen en voldoende parkeergelegenheid.

Het Buitencentrum Oldebroek

Het Buitencentrum is gelegen aan de Broekeroordsweg 9 in ’t Loo, het beschikt over een enorm buitenterrein, ligt midden in de natuur en is goed bereikbaar. Het Buitencentrum is al diverse keren aangewezen als trouwlocatie voor één dag. Met het aanwijzen als vaste trouwlocatie in Oldebroek krijgen bruidsparen een ruimere keuzemogelijkheid.

Vaste trouwlocaties

Andere vaste trouwlocaties in de gemeente Oldebroek zijn: De trouwzaal van het gemeentehuis, Boerderijmuseum De Bovenstreek, Congres en Partycentrum Coelenhage, Fruittuin Verbeek, Ijsselvliedt, Gasterij de 7 heuvels, Molen de Hoop en Landgoed ’t Loo. Het is ook mogelijk om op een éénmalig zelfgekozen trouwlocatie te trouwen. Kijk voor meer informatie over trouwen in de gemeente Oldebroek op: www.oldebroek.nl/trouwen.