Eerste aanmeldingen voor glasvezel zijn binnen!

De eerste helft van de campagne 'Glasvezel buitenaf' is achter de rug en de eerste aanmeldingen zijn bij de dienstaanbieders binnen.

Het meest actuele percentage vindt u op de website www.glasvezelbuitenaf.nl. Het percentage wordt hier wekelijks bijgehouden en in de laatste week een aantal keren per week.

Informatie- en aanmeldbijeenkomsten bij u in de buurt

De ambassadeurs hebben niet stilgezeten afgelopen weken. Zij zetten zich vol in om de benodigde 50% deelname te halen vóór 16 april 2018. Achter de schermen zijn zij druk met de organisatie van lokale inloopmomenten. Inwoners kunnen hier terecht met vragen én kunnen ook direct een glasvezelabonnement afsluiten. Hebt u nog geen abonnement afgesloten? Of heeft u hulp of advies nodig? U bent van harte welkom op ons inloopmoment op:

  • zaterdag 7 april van 10.00 tot 14.00 uur in Dorpshuis 't Noorderhuukien, Groote Woldweg 118 in Noordeinde.

Kijk op de website www.glasvezelbuitenaf.nl voor nog meer aanmeldmomenten in de regio.

Help buren en dorpsgenoten

Vindt u het ook belangrijk dat er glasvezel in het buitengebied komt? Zorg dan dat ook uw buren en dorpsgenoten op de hoogte zijn van het aanbod. Hebben zij hulp nodig bij het kiezen? Dan is het fijn dat ze terecht kunnen bij iemand die ze kennen uit de straat of dorp. Bent u enthousiast over glasvezel en wilt u deze campagne laten slagen? Sluit zelf snel een abonnement af en help daarna uw buren en dorpsgenoten.
 

Uitgelicht