Inloopmiddag voor senioren in Oosterwolde

Donderdag 4 april 2019 is er weer een inloopmiddag tussen 14.00 tot 16.00 uur in het dorpshuis de Heerdt aan de Schiksweg 27 in Oosterwolde.

Museum Sjoel Elburg geeft een presentatie over het Joodse leven waarbij verschillende voorwerpen onderwerp van gesprek zijn. Daarnaast is er gelegenheid om samen een spelletje te doen of te kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee (€ 1,50 per kopje).

Mobiele hulp

Kunt u niet goed zelf naar het dorpshuis komen? Neemt u dan contact op met dorpshuis de Heerdt via telefoonnummer 0525 62 20 01. U wordt dan gehaald en gebracht zodat u niets hoeft te missen.  

Meer middagen

Na de zomer organiseren we ook weer twee middagen. Hiervoor zijn al veel ideeën. De werkgroep Senioren Wezep Oldebroek (SWO) doet haar best om aan alle middagen een aansprekende invulling te geven. Tips zijn van harte welkom!  

Vragen

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op. Ook als u het leuk vindt om vrijwilliger te worden bij één van onze activiteiten. U kunt terecht bij Senioren Wezep Oldebroek (SWO) via telefoonnummer 038 376 27 16 of per e-mail: info@seniorenwo.nl.