Maatregelen gemeentelijke dienstverlening

Het coronavirus heeft grote effecten, ook binnen de gemeente Oldebroek. Scholen en horecalocaties zijn dicht en sport- en kerkelijke activiteiten gaan voorlopig niet door. De maatregelen hebben ook invloed op de dienstverlening van de gemeente. We hebben gekeken wat de maatregelen voor onze organisatie betekenen.

Gemeentehuis

Het gemeentehuis is gesloten. U kunt alleen voor spoedaanvragen bij de gemeente terecht. Maak online een afspraak of maak telefonisch een afspraak via 0525 63 82 00.

Sociaal Team

Het inloopspreekuur van het Sociaal Team vervalt voorlopig. In plaats daarvan is er een telefonisch spreekuur. Dit is op werkdagen van 10.00 tot 12.00 uur. Het telefoonnummer is 0525 63 83 33. Ook voor nieuwe vragen is het Sociaal Team op werkdagen bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer 0525 63 83 33.

Het Financieel spreekuur (elke vrijdagochtend in de Brinkhof) komt tijdelijk te vervallen. Voor hulp bij administratie en financiën kunt u contact opnemen met een medewerker van het Sociaal Team tijdens het telefonische spreekuur.

Op www.rivm.nl leest u alles over het coronavirus en de richtlijnen. Via onze website houden we u op de hoogte van de situatie in Oldebroek.