#7dagenwater challenge: 17 juni t/m 23 juni

Goed Bezig Oldebroek daagt jou uit om mee te doen aan de #7dagenwater challenge. De challenge start op maandag 17 juni 0:00 uur en duurt tot zondag 23 juni 23:59 uur. Reset je drankgebruik; geen suiker, cafeïne en/of alcohol drinken. Zeven dagen alleen water, jij kan dat!

Het is belangrijk om fit te zijn en gezond te leven. Hier hoort water drinken ook bij. In Nederland hebben wij het beste kraanwater ter wereld. Water is de beste dorstlesser en geeft je betere concentratie.

Ga de uitdaging aan

Goed Bezig Oldebroek is onderdeel van Jongeren op Gezond Gewicht Noord-Veluwe (JOGG). JOGG Noord-Veluwe en Vitens organiseren de #7dagenwater challenge in zeven gemeenten op de Noord-Veluwe. Ga jij ook de uitdaging aan? Meld je aan via www.7dagenwaterchallenge.nl en ontvang de starterskit met polsbandje thuisgestuurd! Aanmelden kan tot 12 juni. Meld je aan als klas, vriendengroep, gezin of met collega’s en maak kans op mooie prijzen. We verloten per gemeente: bidons voor je hele klas, een sportkrat met bidons voor jouw sportteam of unieke waterkaraffen voor thuis of op het werk.