Overeenkomst ontwikkeling 36 woningen locatie Borst in Hattemerbroek

Maandag 6 mei 2019 ondertekenden gemeente Oldebroek en IJsseldelta Ontwikkeling BV een koop- en realisatieovereenkomst voor de ontwikkeling van de locatie Borst aan de Zuiderzeestraatweg in Hattemerbroek. Op deze locatie worden de komende 5 tot 10 jaar 36 woningen gebouwd in het sociale- en vrije koopsegment.

De ontwikkeling bestaat uit maximaal zes fases. Bij veel vraag kunnen meerdere fases tegelijkertijd worden ontwikkeld. Een deel bestaat uit sociale koopwoningen. De overige woningen zijn vrije sector twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

De ondertekening is het startsein voor de voorbereiding van de ontwikkeling. Het is de bedoeling dat de eerste woningen begin 2020 in de verkoop gaan. Wethouder B. Bergkamp: “Hopelijk verloopt de verdere ontwikkeling, na deze grondverkoop nu ook goed zodat in 2020 ook in Hattemerbroek gebouwd kan worden naar behoefte”.

Namens gemeente Oldebroek tekende waarnemend burgemeester Janneke Snijder – Hazelhoff de overeenkomst. Namens IJsseldelta Ontwikkeling BV tekende directeur Gert van Ommen.

Overeenkomst ontwikkeling 36 woningen locatie Borst in Hattemerbroek