Week van de Jonge Mantelzorgers

Jonge mantelzorgers zijn kinderen t/m 24 jaar die iemand thuis hebben wonen die langdurig ziek of gehandicapt is. Van 3 juni t/m 9 juni is het de Week van de Jonge Mantelzorgers. Tijdens deze week zetten we jonge mantelzorger graag in het zonnetje! Gewoon omdat ze dat verdienen!

Bowlen en Archery Tag

Ken jij een jonge mantelzorger? Of ben jij zelf die jonge mantelzorger? Kom op woensdag 5 juni naar Landal Landgoed ’t Loo.

Voor de jonge mantelzorgers, die op de basisschool zitten gaan we van 14.30 tot 17.30 uur, de uitdaging aan op de bowlingbaan, om vervolgens met een spannende teamactiviteit met pijl en boog je tegenstanders uit het spel te schieten en eindigen we door met zijn allen gezellig te gaan eten.

Van 18.00 tot 21.00 uur organiseren we dezelfde activiteiten, maar dan voor de jonge mantelzorgers vanaf de middelbare school. Hier starten we door gezellig met zijn allen te gaan eten, om vervolgens te gaan bowlen en eindigen we met Archery Tag, een combinatie van boogschieten en paintball.

Meld je aan

Aanmelden kan door contact op te nemen met het Sociaal Team Oldebroek via sociaalteam@oldebroek.nl of telefonisch via 0525 63 83 33. Doe dit wel voor dinsdag 4 juni 2019. Ook voor meer informatie kan je mailen of bellen naar het Sociaal Team.