Werkzaamheden op begraafplaatsen in de gemeente Oldebroek

Vanaf maandag 13 november vinden er verschillende werkzaamheden op de gemeentelijke begraafplaatsen Oosterwolde en Bovenheigraaf plaats.

Oosterwolde

Op begraafplaats Oosterwolde rooien we beplanting om plaats te maken voor circa 30 extra graven. Rondom de ruimte voor nieuwe graven leggen we aansluitend beplanting, hagen en gazon aan. Ruimte maken voor nieuwe graven is nodig om er voor te zorgen dat er op begraafplaats Oosterwolde begraven kan blijven worden. We doen dit vooruitlopend op de voorgenomen uitbreiding van de begraafplaats.

Bovenheigraaf

Dit voorjaar renoveerden we op verschillende plekken de gazons op begraafplaats Bovenheigraaf. Vanaf medio november vervangen we de opsluitingen tussen gazon en schelpenpad. Het kan voorkomen dat een deel van een pad geblokkeerd is wanneer u een graf wilt bezoeken. U kunt dan een andere route nemen.

Planning

De werkzaamheden op de beide begraafplaatsen starten vanaf maandag 13 november en duren ongeveer twee weken. Uiteraard voeren we de werkzaamheden met de grootst mogelijke zorg uit. De werkzaamheden worden stilgelegd op moment van een begrafenis.

Vragen?

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Dave Zappeij, beleidsmedewerker Groen en Landschap, bereikbaar op telefoonnummer 0525 63 82 00 of via mail dzappeij@oldebroek.nl.

Uitgelicht