Vanwege de voorzorgsmaatregelen met betrekking tot het beveiligingslek in Citrix kunt u vanaf vrijdag 17 januari 2020, 17.00 uur, geen aanvragen doen waar DigiD voor nodig is. Lees meer in het nieuwsbericht.

Gezellige middag in Oosterwolde

Op donderdag 14 november is er weer een inloopmiddag georganiseerd. U bent welkom tussen 14.00 en 16.00 uur in dorpshuis de Heerdt aan de Schiksweg 27 in Oosterwolde.

De middag staat in het teken van ‘verhalen en muziek uit een koffer’ waar onder andere accordeonmuziek, poppen en mooie verhalen centraal staan. Daarnaast is er de gelegenheid om samen een spelletje te doen of te kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Deelname

Bij aanvang betaalt u 5 euro voor deelname, hier zijn twee consumptiemuntjes bij inbegrepen.

Mobiele hulp

Kunt u niet zelfstandig naar het dorpshuis komen? Neemt u dan contact op met dorpshuis de Heerdt via telefoonnummer 0525 62 20 01. U wordt dan gehaald en gebracht zodat u niets hoeft te missen.

Vragen

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op. Ook als u het leuk vindt om vrijwilliger te worden bij één van onze activiteiten. U kunt terecht bij Stichting Welzijn Ouderen (voorheen senioren Wezep Oldebroek)(SWO) via telefoonnummer 038 376 27 16 of per e-mail: info@seniorenwo.nl.