Vanwege de voorzorgsmaatregelen met betrekking tot het beveiligingslek in Citrix kunt u vanaf vrijdag 17 januari 2020, 17.00 uur, geen aanvragen doen waar DigiD voor nodig is. Lees meer in het nieuwsbericht.

Gezocht: gastheer/-vrouw

Bent u op zoek naar een leuke, uitdagende vrijwilligersfunctie? Bent u vriendelijk, enthousiast en hartelijk?

Het Sociaal Team Oldebroek, CJG Oldebroek en Senioren Wezep Oldebroek (SWO) zijn op zoek naar nieuwe collega’s die zich minimaal een dagdeel per week willen inzetten als vrijwillige gastvrouw of gastheer in dorpshuis De Brinkhof in Wezep.

Wat doe je als gastheer/-vrouw?

De belangrijkste taak is het ontvangen en te woord staan van inwoners uit de gemeente Oldebroek die een bezoek brengen aan De Brinkhof. U ontvangt bezoekers van het Sociaal team, SWO of het CJG en laat ze merken dat ze welkom zijn. Dit doet u onder meer door hen hartelijk te ontvangen en hem/haar bijvoorbeeld een kop koffie aan te bieden. Indien nodig geeft u het Sociaal Team of het CJG een seintje dat hun afspraak is gearriveerd.

De werkplek

Uw werkplek is het dorpsplein van De Brinkhof. In de Brinkhof vind je onder andere het Sociaal Team, het CJG, SWO, de Bibliotheek en Vluchtelingenwerk onder één dak.

Wij bieden:

  • een leuke functie op een werkplek die volop in ontwikkeling is
  • een aangename werksfeer
  • een vrijwilligerscontract bij SWO
  • reis- en/of onkostenvergoeding

Sollicitatie

Heeft u interesse in deze functie of heeft u vragen? Bel of mail dan naar Marieke van de Ruitenbeek: 0525 63 83 33, m.vanderuitenbeek@stimenz.nl.