Vanwege de voorzorgsmaatregelen met betrekking tot een beveiligingslek in Citrix kunt u mogelijk geen aanvragen doen waar DigiD voor nodig is. Lees meer in het nieuwsbericht.

Pietengym in Oldebroek en Wezep

Sinterklaas is binnenkort weer in Nederland! Op zaterdag 23 november komt Sinterklaas met zijn Pieten aan in Oldebroek. De goedheiligman begint zijn rondgang met de Pietenexpress om 12.45 uur bij het Raadhuisplein en wordt rond 13.30 uur feestelijk onthaald in de Talter.

Na de intocht start om 14.15 uur de Pietengym. Tijdens vier rondes met gym, spel en een ontmoeting met de Sint halen kinderen hun Pietendiploma. Kinderen van 3 tot en met 9 jaar kunnen deelnemen aan de Pietengym, aanmelden is verplicht.

Wezep

Ook in Wezep is er weer Pietengym. Op woensdag 27 november brengen een aantal Pieten een bezoek aan de Pietengym in de Kamphal in Wezep. Kinderen van 3 tot en met 9 jaar kunnen zich inschrijven voor deze activiteit. Om 13:30 uur start de eerste ronde voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar. Van 15:15 tot 16:30 uur is het de beurt aan kinderen van 6 tot en met 9 jaar. Op weg naar hun diploma doen de kinderen aan dans, gym en spel.

Aanmelden

Als je deel wilt nemen, is het verplicht je vooraf aan te melden via www.goedbezigoldebroek.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen en vol is echt vol.