Startbijeenkomst lokaal sportakkoord

In de gemeente Oldebroek is het sportakkoord één van de vier onderdelen van het preventieakkoord ‘Gezond Oldebroek’. Het sportakkoord levert daarmee een belangrijke bijdrage aan gezonde en vitale inwoners in de gehele gemeente.

Dit sportakkoord wordt geen dik papier, maar een praktisch akkoord waar energie in zit, zoals we die kennen uit de sport! Een unieke kans om samen te gaan voor een sterke positie van sport in Oldebroek met gezonde en vitale inwoners.

Graag nodigen wij u, als supporter van de sport in de gemeente Oldebroek, uit om mee te doen in het vormen van dit akkoord. Op maandag 25 november 2019 organiseren wij bij voetbalvereniging VSCO ’61 in Oosterwolde een startbijeenkomst, waarin we met u de eerste lijnen op het speelveld willen trekken. Onder leiding van sportformateur Kasper Doesborgh verkennen we de landelijke ambities en verzamelen we wat er al gebeurt op het gebied van deze ambities. Wij gaan op zoek naar uw eventuele dromen en willen graag weten waar de energie van het sportakkoord volgens u naar toe moet gaan. Deze avond begint om 19.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur.

Het uiteindelijke akkoord moet iets zijn van alle supporters in de gemeente Oldebroek. U bent van harte welkom om daaraan een bijdrage te leveren. Hoe meer supporters aanwezig zijn deze avond, hoe sterker het uiteindelijke akkoord dat we gaan sluiten zal zijn! Wij zijn van de partij, u ook?

Aanmelden

Aanmelden kan via een mail naar Marijke Zaalmink, mzaalmink@oldebroek.nl.