Komt u kennismaken met het nieuwe college van B&W?

Wilt u kennismaken met het nieuwe college van burgemeester en wethouders? En met hen van gedachten wisselen over wat er speelt in uw dorp? Vanaf maandag 10 september bezoekt het college alle dorpskernen. U bent van harte welkom op de inloopbijeenkomst in uw dorp.

De gemeente Oldebroek heeft sinds kort een nieuw college van burgemeesters en wethouders. Zo zijn Ben Engberts (SGP) en Bob Bergkamp (ABO) aangetreden als wethouder. Na  het vertrek van Adriaan Hoogendoorn hebben we een waarnemend burgemeester: Janneke Snijder – Hazelhoff. Er is ook een vertrouwd gezicht gebleven: wethouder Liesbeth Vos – van de Weg.

In gesprek met elkaar

Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u kennismaken met de nieuwe collegeleden. De collegeleden gaan graag met u in gesprek over de dingen die u bezighouden. Zo leren de (nieuwe) collegeleden de gemeente en haar inwoners beter kennen, maar u hen ook. En dat sluit aan bij de gedachte van Oldebroek voor Mekaar: samen werken aan een mooie en sterke samenleving.

Waar en wanneer

De bijeenkomsten zijn informeel, zonder een agenda. U kunt gewoon binnenlopen op een moment dat het u schikt, tussen 18.30 en 20.00 uur. Het college bezoekt: 

  • ’t Loo op maandag 10 september in ‘t Grinthuus
  • Hattemerbroek op maandag 17 september in De Bouwakker
  • Oldebroek op maandag 24 september in De Talter
  • Oosterwolde op maandag 1 oktober in De Heerdt
  • Wezep op maandag 29 oktober in De Brinkhof
  • Noordeinde op dinsdag 30 oktober in ‘t Noorderhuukien

Het college hoopt u te ontmoeten op de bijeenkomst in uw dorp! Kunt u niet op de datum in uw dorp? U bent natuurlijk ook welkom op één van de andere bijeenkomsten.

 

Uitgelicht