Door de ogen van jongeren kijken naar een scheiding

Een scheiding is voor niemand fijn, vooral niet voor de kinderen. Welke impact heeft het op hun leven en waar hebben zij voor, tijdens en na een scheiding behoefte aan?

Bent u gescheiden of zit u (nog) in een scheiding en wilt u hier graag meer over weten? Kom dan naar de interactieve avond met jongeren van Villa Pinedo!

De informatieavond is voor gescheiden ouders van kinderen en jongeren in alle leeftijden. De avond wordt georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met Villa Pinedo.

Zo ziet de avond eruit

Villa Pinedo is dé plek voor kinderen en jongeren van gescheiden ouders. Villa Pinedo zal kort iets vertellen over wat zij te bieden hebben voor kinderen van gescheiden ouders en ouders zelf. Verder staat de avond grotendeels in het teken van de verhalen van jongeren over de scheiding van hun ouders. Er is gedurende de avond uitgebreid de tijd om (anoniem) vragen te stellen aan de jongeren.

Praktische informatie

De avond is op maandagavond 16 september van 19.30 tot 21.00 uur in ’t Huiken in Elburg (Lange wijden 33a). Inloop is vanaf 19.10 uur.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@cjgoldebroek.nl of door te bellen naar 038 79 99 008. Vermeld daarbij uw naam, het aantal deelnemers en uw telefoonnummer. Neem gerust iemand mee die ondersteunend voor u kan zijn. Deelname is gratis.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is dé plek waar u met vragen over opvoeden en opgroeien terecht kunt. We geven advies en hulp op maat.