Gezellige middagen in Oosterwolde

Op donderdag 3 oktober en donderdag 14 november 2019 zijn er weer inloopmiddagen in dorpshuis de Heerdt. U bent welkom tussen 14.00 tot 16.00 uur in het dorpshuis aan de Schiksweg 27 in Oosterwolde.

Op 3 oktober geeft een imker een presentatie aan de hand van diverse voorwerpen. Op 14 november zijn er ‘verhalen en muziek uit een koffer’ waar onder andere accordeonmuziek, poppen en diverse verhalen centraal staan. Daarnaast is er beide middagen gelegenheid om samen een spelletje te doen of te kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Deelname

Bij aanvang betaalt u 5 euro voor deelname, hier zijn twee consumptiemuntjes bij inbegrepen.

Mobiele hulp

Kunt u niet goed zelf naar het dorpshuis komen? Neemt u dan contact op met dorpshuis de Heerdt via telefoonnummer 0525 62 20 01. U wordt dan gehaald en gebracht zodat u niets hoeft te missen.  

Vragen

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op. Ook als u het leuk vindt om vrijwilliger te worden bij één van onze activiteiten. U kunt terecht bij Stichting Welzijn Ouderen (voorheen senioren Wezep Oldebroek) via telefoonnummer 038 376 27 16 of per e-mail: info@seniorenwo.nl.