Stoptober: Stop ook met roken in oktober

De zesde editie van Stoptober komt eraan. Stoptober geeft iedereen die wil stoppen met roken steun om de hele maand niet te roken. En dat is belangrijk want na een maand niet roken, is de kans 5x groter dat u blijvend stopt met roken.

Vanaf 1 oktober 2019 start de actie. In de afgelopen jaren zijn al duizenden rokers tijdens Stoptober gestopt met roken. Zij zijn het bewijs dat Stoptober werkt! Stoppen met roken doe je niet alleen

Voor deelnemers aan Stoptober is er een speciale gratis Stoptober-app, met informatie en tips. De app heeft ook een groepsfunctie, zodat u steun kan krijgen van bijvoorbeeld uw voetbalteam, uw buren of uw collega’s. Deze app is vanaf 29 september 2019 te downloaden.

Via social media blijft u op de hoogte en kunt u ervaringen met andere stoppers uitwisselen. Ook kunt u een gratis Stoptober Magazine ophalen bij Kruidvat; een blad vol inspiratie en steun tijdens Stoptober!

Stoptoberhuis

Ook dit jaar organiseert Stoptober het Stoptoberhuis. De eerste vijf dagen van Stoptober sluiten 50 rokers zich daarin vrijwillig dag en nacht op. Samen gaan zij de strijd aan tegen de sigaret. Het Stoptoberhuis volgt u www.stoptober.tv.

Meedoen aan Stoptober

Doet u mee? Schrijft u zich dan in www.stoptober.nl. U kunt dan gebruik maken van alle steun die Stoptober u te bieden heeft.