Nieuwjaarsreceptie gemeente Oldebroek ‘Uit de kunst’

De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Oldebroek op 9 januari stond in het teken van ‘Oldebroek uit de kunst’. Tijdens de receptie blikte waarnemend burgemeester Janneke Snijder-Hazelhoff terug op 2018 en vooruit naar het nieuwe jaar. Ook reikte zij zes erepenningen uit.

Oldebroek uit de kunst

Aansluitend bij het thema konden bezoekers voor de deur van het gemeentehuis op de foto met een 3D-schilderij van Rianne te Kaat. In het gemeentehuis was een gelegenheidstentoonstelling ingericht met werken van Oldebroekse kunstenaars. Aanwezigen konden ook zelf aan de slag met een samengesteld kunstwerk dat voorlopig een plek krijgt in het gemeentehuis en er was gelegenheid om mee te praten over het profiel van de nieuwe burgemeester. Ook hier werd door veel mensen gebruik van gemaakt.

Erepenningen

Waarnemend burgemeester Janneke Snijder-Hazelhoff reikte tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Oldebroek zes Oldebroeker erepenningen uit:

  • De heer Henk Lodewijk ontving een erepenning voor zijn vrijwillige activiteiten voor WHC en LOCO.
  • Mevrouw Gerrie Vierhuis – Fijn ontving een erepenning voor haar inzet voor Viattence in Wezep.
  • Mevrouw Tinie Oosterhuis – Kroese ontving een erepenning omdat zij altijd klaarstaat voor anderen.
  • De heer Gert van Bruggen en mevrouw Hennie de Vries-Drost ontvingen een erepenning vanwege hun vele werkzaamheden voor de Pauluskerk.
  • Ook was er een erepenning voor Stichting Imara. Deze werd in ontvangst genomen door Edo en Betsie Klompmaker en Gerrit en Dinie Wensink, de inititatiefnemers.