Cyclomedia maakt foto’s in Oldebroek

In de periode begin april tot medio mei maakt Cyclomedia foto’s van de openbare ruimte in Oldebroek. Cyclomedia is een Nederlands bedrijf. Zij maken deze foto’s om zowel publieke als private organisaties beter inzicht te geven in de buitenruimte. Deze organisaties kunnen met de informatie op de foto’s goed inspelen op wat nodig is in de omgeving. Daarmee dient het een maatschappelijk belang.

Ook de gemeente Oldebroek maakt gebruikt van de foto’s die Cyclomedia maakt. Wij gebruiken de foto’s onder andere voor de inspectie en het beheer van de buitenruimte, ontwikkeling van ruimtelijke plannen en het voorbereiden van werkzaamheden in de openbare ruimte.

Op de foto’s die Cyclomedia maakt, kunnen persoonsgegevens zoals kentekens of gezichten van personen staan. Daarom moet Cycolmedia zich houden aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) als zij deze foto’s maken. Cyclomedia doet dat onder andere door eventuele persoonsgegevens op de foto’s onherkenbaar te maken (te ‘blurren’). Pas daarna worden foto’s doorgezet naar de organisaties. Ook wij als gemeente Oldebroek ontvangen dus foto’s zonder persoonsgegevens.

Op de website van Cyclomedia staat uitgelegd hoe Cyclomedia omgaat met uw persoonsgegevens, mochten deze op een foto zijn vastgelegd: www.cyclomedia.com/nl/privacy-statement.

Voor meer informatie, vragen, verzoeken tot inzage, rectificatie, wissing en beperking van de verwerking of het aantekenen van bezwaar kunt u contact opnemen met: Cyclomedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE Zaltbommel of privacy@cyclomedia.com.