Goed Bezig Oldebroek organiseert de Online Koningsspelen

Op vrijdagmiddag 23 april kunnen alle kinderen in de gemeente Oldebroek meedoen met de Online Koningsspelen. Goed Bezig Oldebroek heeft in samenwerking met lokale partijen een actief programma samengesteld. Kinderen van de basisschool kunnen individueel of samen vanuit huis via een Youtube-stream deelnemen.

Online in beweging

Vanwege de maatregelen rondom corona is een fysiek programma helaas ook dit jaar niet mogelijk. Met de huidige maatregelen binnen het onderwijs is er gekozen voor de veiligste optie voor iedereen. Goed Bezig zorgt met behulp van livestreaming voor een interactief programma. Zij krijgen daarbij hulp van Dansschool Bruinewoud en Kickboks Wezep.

Programma

Om 13.30 uur starten we de livestream op het YouTube-kanaal van Goed Bezig. Tijdens het programma gaan de kinderen dansen, kickboksen, fiets versieren en het opnemen tegen de meesters van Goed Bezig via challenges. Ook zal gezondheid een thema zijn tijdens deze Koningsspelen. Om 16.00 uur sluiten we de sportieve en feestelijke middag af.

Deel en win

Deelnemers worden opgeroepen om hun activiteiten zoveel mogelijk live of achteraf te delen via social media. Kinderen uit de gemeente Oldebroek maken kans op een prijs als zij foto’s of video’s plaatsen en Goed Bezig taggen.

Meer informatie en meedoen

Het programma is te volgen via het Youtube-kanaal van Goed Bezig Oldebroek. Kijk op www.goedbezigoldebroek.nl voor meer informatie, de link naar de stream en de materialen die je nodig hebt om mee te doen.