Wilt u iemand voorstellen voor een Koninklijke onderscheiding?

Ook in Oldebroek zetten veel mensen zich al jaren in voor goede doelen, verenigingen en de samenleving. Vaak zonder eigenbelang, in alle bescheidenheid. Deze mensen kunnen in aanmerking komen voor een Koninklijke onderscheiding. Maar dan moeten ze daarvoor wel eerst worden voorgedragen. U kunt daar voor zorgen. Want iedereen kan iemand voorstellen voor een lintje.

Wie kunt u voordragen?

Mensen met bijzondere verdiensten, denk aan vrijwilligers die actief zijn binnen allerlei organisaties in de Oldebroekse samenleving. Zij houden door hun inzet verenigingen draaiende en vormen samen het cement van de samenleving. Met z'n allen kunnen we ervoor zorgen dat deze vrijwilligers in aanmerking komen voor een onderscheiding. Dat is geen eenvoudige opgave. Maar wel een uitdaging die het waard is aan te gaan.

Lintjesregen 2022

Wilt u iemand voordagen voor de lintjesregen van 2022?  Dan ontvangen wij uw aanvraag graag voor 1 juli 2021. Het is verstandig voor u aan de slag gaat met een voorstel voor een Koninklijke onderscheiding eerst contact met de gemeente op te nemen. Wij kijken dan samen met u of uw voorstel kans van slagen heeft. Hiervoor kunt u terecht bij Ryanne Woudstra of Manon Sluijter, kabinet@oldebroek.nl of via 0525 63 82 00.

Voor een Koninklijke onderscheiding die op een ander moment dan de lintjesregen uitgereikt moet worden, raden wij u aan uw verzoek minstens een half jaar van tevoren in te dienen.