Vanwege de maandelijkse onderhoudswerkzaamheden is de website op dinsdag 24 mei 2022 vanaf 17.00 uur minder goed bereikbaar. Tijdens de werkzaamheden kunt u geen online aanvragen indienen. De producten van Burgerzaken kunt u wel aanvragen of regelen (verhuizing doorgeven, uittreksel aanvragen etcetera).

Vacature coördinator stichting Leergeld Oldebroek

Stichting Leergeld Noord-Veluwe is een vrijwilligersorganisatie die als motto heeft: “Alle kinderen mogen meedoen”. Zij helpt kinderen die wegens geldgebrek bijvoorbeeld niet kunnen sporten, een muziekinstrument kunnen bespelen of die hun verjaardag voorbij moeten laten gaan. Wilt u een steentje bijdragen aan dit interessante en dankbare vrijwilligerswerk? Leergeld Noord-Veluwe zoekt voor de afdeling Oldebroek een coördinator voor 4 tot 8 uur per week.

Vacatureomschrijving

De coördinator is verantwoordelijk voor de uitvoering van onze activiteiten in een afdeling (meestal een gemeente). Hij/zij coördineert de inzet van de intermediairs, beoordeelt aanvragen en zorgt voor de afhandeling daarvan. De coördinator speelt ook een rol bij PR en FR in zijn/haar gemeente. Een uitgebreide taakomschrijving vindt u hier.
Kijk voor een uitgebreide beschrijving van deze functie, en ook van andere functies, op www.leergeldnoordveluwe.nl/vrijwilliger-worden.

Vragen en aanmelden

Neem contact op met Henk van Kessel, voorzitter van stichting Leergeld Noord Veluwe, voor meer informatie of om u aan te melden via 0578 66 14 45, 06 51 55 12 31 of info@leergeldnoordveluwe.nl.