College van B&W op werkbezoek bij Scheffer Beton en Sloopwerken

Op dinsdag 18 april 2023 bracht het college van B&W van de gemeente Oldebroek een werkbezoek aan Scheffer Beton en Sloopwerken in Wezep. Tijdens het bezoek werd het college geïnformeerd door Aron Scheffer, Bert Mensink en Berry van der Weerd over de Scheffer Groep.

De Scheffer Groep is in 1991 opgericht door Hans Scheffer en zit met haar hoofdvestiging in Wezep. Ook is er een recyclinglocatie in Hoogkerk. De Scheffer Groep hecht veel waarde aan de wereld om hun heen. Het milieu, duurzaamheid en circulariteit, maar ook de nabije samenleving. Zo worden tal van regionale sportieve verenigingen en diverse goede doelen gesponsord. Ze zijn blij om ook op deze manier een steentje te kunnen bijdragen aan onze maatschappij van morgen.

Het college was onder de indruk van de Scheffer Groep en heeft tijdens het bezoek een goed beeld gekregen van alle werkzaamheden die de Scheffer Groep uitvoert.

Werkbezoek aanvragen

Het college van Oldebroek gaat regelmatig op bezoek bij bedrijven en instellingen. Voor het college is dit een goede manier om kennis te maken, actuele ontwikkelingen te bespreken en een indruk te krijgen van de bedrijfsvoering. Voor ondernemers is het een mooie gelegenheid om hun bedrijf te laten zien en eventuele wensen of ideeën aan het gemeentebestuur mee te geven. Bedrijven die ook geïnteresseerd zijn in een bezoek van het college kunnen zich melden. Dit kan via Bram Horst, accountmanager Ondernemers: ondernemers@oldebroek.nl.

College van B&W op werkbezoek bij Scheffer Groep in Wezep