Nieuwe aansluiting Wezep/H20 op A28

U heeft er vast al over gelezen of ziet het als u over de A28 rijdt: er wordt gewerkt aan de nieuwe aansluiting op de A28! De Provincie Gelderland werkt samen met de gemeenten Oldebroek, Hattem en Heerde, Rijkswaterstaat en bedrijvenpark H2O aan een nieuwe aansluiting van Wezep en het bedrijvenpark op de A28.

Met deze nieuwe aansluiting wordt de kern van Wezep ontlast van vrachtverkeer, met als gevolg een grotere verkeersveiligheid, minder CO2 en minder geluid. De aansluiting met het bedrijventerrein H2O wordt daarnaast geoptimaliseerd. Dit heeft een positief effect op de leefbaarheid van de woonkern Wezep en de ontwikkeling van het bedrijventerrein H2O. De werkzaamheden zijn naar verwachting in 2024 gereed.

Meer informatie

De provincie en de aannemer zorgen er samen voor dat ondernemers, inwoners maar bijvoorbeeld ook verkeersdeelnemers goed geïnformeerd worden. U vindt meer informatie over de werkzaamheden op www.gelderland.nl/H2O.
U kunt ook de BouwApp installeren. Of download de BouwApp gratis via de appstore (Google, Apple of Windows). U herkent de BouwApp aan het plaatje met een gele helm. Heeft u de app geïnstalleerd? Ga dan naar ‘Ontdek’ en zoek op ‘Wezep/H2O’. Selecteer het project ‘Nieuwe aansluiting Wezep/H2O op de A28’ en klik op ‘Volgen’.