Wie verdient volgens u de Oldebroeker Erepenning?

Welke personen en organisaties zetten zich belangeloos in voor onze gemeente of de samenleving van Oldebroek en zijn een voorbeeld zijn voor anderen? Wie staat er dag en nacht klaar voor anderen? Vaak onopvallend en op de achtergrond, maar iemand die tijdens het Zomerfestival best eens in het zonnetje gezet mag worden. Kent u zo iemand, en vindt u dat diegene publieke erkenning verdient? Laat het ons dan voor maandag 8 mei weten!

Criteria

Meld een vrijwilliger of organisatie aan voor een erepenning bij een inzet van zo’n tien jaar, minimaal zes uur per week of bij een inzet van zo’n twintig jaar, minder dan zes uur per week. Deze gemeentelijke onderscheiding is voor mensen of organisaties die zich op bijzondere wijze inzetten of hebben ingezet voor de plaatselijke gemeenschap of de gemeente Oldebroek.

Uitreiking erepenning

Burgemeester Tanja Haseloop-Amsing reikt de Oldebroeker Erepenning uit tijdens het Zomerfestival op zaterdag 10 juni 2023. Met het uitreiken van de erepenning tonen we onze waardering voor vrijwilligers of organisaties die bijdragen aan een sterke en leefbare samenleving. Mensen die ‘Oldebroek voor Mekaar’ dagelijks in praktijk brengen!

Iemand voordragen

We horen graag van u welke vrijwilliger of organisatie de erepenning verdient. Iemand voordragen kan via www.oldebroek.nl/erepenning tot maandag 8 mei 2023. U kunt het formulier ook opvragen bij het KCC via telefoonnummer 0525 63 82 00.