College van B&W op werkbezoek bij kinderboerderij De Voskuilerhoeve

Op dinsdag 16 april 2024 bracht het college van B&W van de gemeente Oldebroek een werkbezoek aan kinderboerderij De Voskuilerhoeve. Tijdens het bezoek werd het college geïnformeerd door voorzitter Annemiek Gerritsen en penningmeester en vrijwilliger Marjan Vis.

Het bezoek vond plaats op kinderboerderij De Voskuilerhoeve aan de Honingweg in Wezep. Na een gesprek over de bijdrage van vrijwilligers op de boerderij kreeg het college een rondleiding langs alle dieren op de boerderij.

Op kinderboerderij De Voskuilerhoeve zijn diverse dieren te bewonderen, zoals konijnen, geiten, pony’s en hangbuikzwijntjes. Kinderen kunnen daarnaast spelen met het aanwezige speelgoed en op de diverse speeltoestellen. De kinderboerderij wordt onderhouden door vrijwilligers en wordt mogelijk gemaakt door de bijdrage van donateurs en sponsoren. U kunt de kinderboerderij elke dag bezoeken van 10.00 – 16.00 uur, in de zomermaanden plakt men hier een uurtje aan vast. 

Annemiek en Marjan zijn blij met het bezoek van het college van B&W en geven aan: “Op onze mooie kinderboerderij in de gemeente Oldebroek zien wij jong en oud genieten van de aanwezige dieren. Wij zijn trots dat we door de inzet van onze vrijwilligers, vele inwoners kunnen laten genieten van onze boerderij. Wij zijn blij dat we de burgemeester en wethouders mochten ontvangen en dat zij onze pasgeboren lammetjes en geitjes mochten bewonderen. Daarnaast zijn wij doorlopend op zoek naar vrijwilligers die ons komen helpen en sponsoren die ons willen ondersteunen”. 

Vrijwilligers of sponsoren kunnen zich melden via voskuilerhoevewezep@gmail.com.

Werkbezoek aanvragen

Het college van Oldebroek gaat regelmatig op bezoek bij bedrijven en instellingen. Voor het college is dit een goede manier om kennis te maken, actuele ontwikkelingen te bespreken en een indruk te krijgen van de bedrijfsvoering. Voor ondernemers is het een mooie gelegenheid om hun bedrijf te laten zien en eventuele wensen of ideeën aan het gemeentebestuur mee te geven. Bedrijven die ook geïnteresseerd zijn in een bezoek van het college kunnen zich melden. Dit kan via Bram Horst, Accountmanager Ondernemers: ondernemers@oldebroek.nl.