Fietsbingo 'Da's zo gefietst!'

Noord-Veluwe trapt fietsseizoen ludiek af. De fiets gebruiken voor een kort ritje in de buurt? Dat is het doel van het programma Noord-Veluwe Bereikbaar. Vanaf 23 april tot en met 27 oktober 2024 kunnen alle inwoners van de acht regiogemeenten Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Elburg, Ermelo, Putten, Nijkerk en Oldebroek meedoen met de FietsBINGO ‘Da’s zo gefietst!’.

Zo werkt het:

Er zijn 40 locaties in de regio die fungeren als ‘stempelpost’. Dus er is er vast eentje bij u om de hoek. Deelnemers aan de FietsBINGO kunnen bij deze locaties een stempel laten zetten op de bingokaart. Bij vijf stempels is het BINGO! Maak een foto van uw kaart en stuur deze naar fietsbingo@dtv.nl. U maakt dan kans op één van de 50 fraaie fietstassen! 

Zo kom je aan de bingokaart

Via www.noordveluwebereikbaar.nl/nieuws/artikelen/fietsbingo/ kunt u de bingokaart downloaden. Via de QR-code komt u rechtstreeks op de website. Of haal een kaart op bij één van de deelnemende locaties bij u in de buurt. Dan heeft u gelijk uw eerste stempel te pakken. 

Challenge

Daag elkaar uit! Fietsen is gezond, fietsen is lekker, fietsen is gezellig. Dus stap op uw stalen ros en maak er samen met uw vriend(in), (schoon)ouders, (klein)kinderen of buren een leuke challenge van: wie heeft het eerst vijf stempels (of een volle kaart?)!

Stempelposten Oldebroek 

  • Plus Vlaar Oldebroek
  • Zwembad Veldkamp
  • Cigo
  • Boerderij museum
  • Bakkerij Jonker Oldebroek

Bent u benieuwd naar de overige 35 stempelposten? Ga dan naar de website: 
www.noordveluwebereikbaar.nl/nieuws/artikelen/fietsbingo/

20240425 Fietsbingo