Augustus 2021

 • Uitnodiging: bijeenkomst ondersteuning mantelzorgers

  31 augustus 2021

  Mantelzorgers zijn bijzonder waardevol. Misschien hebt u dat ook persoonlijk ervaren. Als mantelzorger bied je vaak met liefde en plezier zorg aan een dierbare. Als de zorg langer duurt of intensiever wordt dan kan dit soms zwaar zijn. Dan kan het fijn zijn om een steuntje in de rug te krijgen, zodat het bieden van de hulp beter vol te houden is. De gemeente Oldebroek wil mantelzorgers deze steun bieden. Maar wat is dan belangrijk? Wat helpt echt?

 • Doe mee met AftersCool XXL!

  31 augustus 2021

  Goed Bezig Oldebroek organiseert op dinsdag 21 september de AftersCool XXL! Je kan mee doen met verschillende toffe activiteiten. Zo leer je gave trucs van een freerun instructeur en kan je daarnaast kiezen uit verschillende leuke spellen, zoals boogschieten, schommelen op een vliegend tapijt of het James Bond-spel!

 • Bord voor je hoofd

  31 augustus 2021

  Lees hier de wekelijkse column van burgemeester Tanja Haseloop - Amsing.

 • Waar de mond vol van is…

  24 augustus 2021

  Lees hier de wekelijkse column van burgemeester Tanja Haseloop - Amsing.

 • Workshop LinkedIn

  24 augustus 2021

  De gemeente Oldebroek en Hattem biedt in samenwerking met de bibliotheek een workshop LinkedIn aan. Tijdens deze workshop maak je een eigen LinkedIn account en profiel aan. De workshop is op donderdag 9 september 2021 in de bibliotheek in Wezep.

 • Coronavaccinaties nu zonder afspraak in Harderwijk!

  18 augustus 2021

  Vorige week kon iedereen zonder afspraak een coronavaccinatie halen in Apeldoorn, Doetinchem, Lichtenvoorde en Zutphen. Dit blijkt een succes! Vanaf deze week is ook Harderwijk toegevoegd aan de open inloop.

 • Plannen maken

  17 augustus 2021

  Lees hier de wekelijkse column van burgemeester Tanja Haseloop - Amsing.

 • TONK-regeling verlengd, maak er nog gebruik van

  17 augustus 2021

  Kunt u een financieel steuntje in de rug goed gebruiken? Veel mensen komen in aanmerking voor de Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK). Bekijk of dit ook voor u geldt. U ontvangt dan een bedrag waarmee u uw woonkosten kunt betalen. Dit kan oplopen tot 1000 euro per maand!

 • Ga in gesprek met politie en gemeente

  17 augustus 2021

  De politie, de gemeente en het jongerenwerk gaan samen de wijk in om in gesprek te gaan met inwoners. Op dinsdag 24 augustus 2021 staat het Mobiel Media Lab van de politie van 16.00 uur tot 20.00 uur bij IKC De Schaapskooi aan de Veluwelaan in Wezep.

 • Olympische medaillewinnaar Abdi Nageeye feestelijk ontvangen

  14 augustus 2021

  Op zaterdag 14 augustus is Abdi Nageeye, winnaar van de Olympische zilveren medaille op de marathon, feestelijk ontvangen op het terrein van VSCO’61 in Oosterwolde. Het is de plek waar Abdi in 2007 zijn sportcarrière begon.

 • Schoolvakanties

  03 augustus 2021

  Lees hier de wekelijkse column van burgemeester Tanja Haseloop - Amsing.

 • Toeristisch Platform Oldebroek en gemeente samen aan de slag

  03 augustus 2021

  Woensdag 21 juli ondertekenden Bob Bergkamp, wethouder recreatie en toerisme van de gemeente Oldebroek, en Sander de Haas, voorzitter van het Toeristisch Platform Oldebroek, een convenant. Met dit convenant bekrachtigen de partijen dat zij de komende jaren samen het actieprogramma van de toeristische sector gaan uitvoeren.

 • Inwonersavond sportlocatie Voskuilerdijk

  03 augustus 2021

  Sinds januari 2021 loopt er een haalbaarheidsonderzoek voor verplaatsing van voetbalvereniging WHC, tennisclub WTC en de Van Limburg Stirum Korpsen naar de Voskuilerdijk in Hattemerbroek.

 • Hoe vaak stond uw restafvalcontainer tot nu toe aan straat?

  03 augustus 2021

  In de Afvalwijzer app of via www.mijnafvalwijzer.nl kunt u zien hoe vaak u uw container dit jaar tot nu toe aan straat zette. Met uw persoonlijke code krijgt u toegang tot het overzicht.

 • Uw gegevens in de Basisregistratie Personen

  03 augustus 2021

  De gemeente is wettelijk verplicht om persoonsgegevens van haar inwoners bij te houden. Die zijn nodig om bijvoorbeeld een identiteitskaart of een rijbewijs te kunnen maken, om te weten wie mag stemmen bij verkiezingen of om uitkeringen te verstrekken.