Workshop LinkedIn

De gemeente Oldebroek en Hattem biedt in samenwerking met de bibliotheek een workshop LinkedIn aan. Tijdens deze workshop maak je een eigen LinkedIn account en profiel aan. De workshop is op donderdag 9 september 2021 in de bibliotheek in Wezep.

LinkedIn is een online sociaal netwerk waarbij het doel is om te netwerken. Veel vacatures en informatie wordt via dit platform gedeeld. Met dit netwerk probeer je je groep van relevante zakelijke contacten zo groot mogelijk te maken. En je laat elkaar gebruik maken van elkaars netwerk. Je kunt bijvoorbeeld kennis en interesses met elkaar delen, vragen stellen, vacatures plaatsen of vacatures vinden.

Het is de bedoeling dat je een eigen laptop of tablet/IPad meebrengt naar deze bijeenkomst. Ook moet je de mobiele telefoon meenemen omdat je hier een verificatiecode op ontvangt die je nodig hebt om een account aan te maken.

Meld je aan!

Elke belangstellende is welkom om aan deze workshop deel te nemen. Aanmelden kan via noord-veluwe.op-shop.nl/210/workshop-linkedin. Er is een maximale deelname van acht personen.