Verkeershinder op verschillende plekken in en rondom Zwolle

Verschillende belangrijke wegen in Zwolle krijgen het nodige onderhoud, zodat zij er goed bij blijven liggen voor inwoners en bezoekers van de stad. Helaas zorgen de werkzaamheden ook voor verkeershinder. Om deze zo klein mogelijk te houden, wordt er tijdens de zomervakantie gewerkt. In verband met de werkzaamheden zijn de wegen in fasen afgesloten tussen dinsdagochtend 15 augustus en vrijdagochtend 25 augustus. Weggebruikers dienen rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van 10 tot 30 minuten. Plan uw reis van tevoren, reis anders of op een ander moment.

Onderhoud

Rijkswaterstaat en de gemeente Zwolle voeren onderhoud uit op het Spoolderplein en de op- en afritten van de aansluiting Zwolle-Zuid (18), de IJselallee tussen het Spoolderplein en de Spoolderbergweg en op de Spoolderbergweg tussen de IJsselallee en de Beukenallee. De werkzaamheden bestaan onder andere uit onderhoud aan het asfalt, het vervangen van lussen in het wegdek voor de verkeersregelinstallaties en het opnieuw aanbrengen van de markering.

Afsluitingen

Het werk vindt plaats in verschillende fasen met verschillende afsluitingen per fase:

  • Dinsdag 15 augustus 06.00 uur tot vrijdag 18 augustus 17.00 uur: Spoolderbergweg;
  • Dinsdag 15 augustus 06.00 uur tot dinsdag 22 augustus 05.00 uur: IJsselallee;
  • Vrijdag 18 augustus 05.00 uur tot dinsdag 22 augustus 05.00 uur: Spoolderplein zuidzijde inclusief op- en afrit naar de A28;
  • Dinsdag 22 augustus 05.00 uur tot vrijdag 25 augustus 05.00 uur: Spoolderplein noordzijde inclusief op- en afrit naar de A28.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de www.rws.nl/onderhoudwegenoost-nederland of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800 8002 (gratis).