In de problemen door de kinderopvangtoeslag?

Duizenden ouders zijn getroffen door de problemen met kinderopvangtoeslag. De kinderopvangtoeslag van een groot aantal ouders is onterecht stopgezet en teruggevorderd. De Belastingdienst/Toeslagen compenseert hen daar financieel voor. Maar voor wie in de problemen is geraakt, is dat niet altijd voldoende. Er kunnen bijvoorbeeld problemen ontstaan zijn rondom huisvesting, schulden, inkomen, zorg en de opvoeding van kinderen. Herkent u zich hier in? Het Sociaal Team van gemeente Oldebroek wil u hierbij helpen en heeft hiervoor een speciaal meldpunt ingericht.

Wethouder Liesbeth Vos: “Wij willen graag in contact komen met ouders/verzorgers uit onze gemeente die in de problemen zijn gekomen. In verband met de privacywetgeving beschikken wij als gemeente niet over de contactgegevens van deze gezinnen.”

Het Sociaal Team

In het Sociaal Team zitten verschillende professionals die graag met u meedenken en u ondersteunen waar dat kan. Bijvoorbeeld op het gebied van werk, inkomen of zorg. Neem gerust contact op. De medewerkers helpen u graag, tel. 0525 63 83 33 of mail naar sociaalteam@oldebroek.nl.