Buitendienst VCA gecertificeerd

Het afgelopen half jaar hebben de medewerkers van de afdeling Buitendienst van de gemeente Oldebroek in samenwerking met Kader Group toegewerkt naar de VCA certificering. Op 16 december 2021 hebben de medewerkers het VCA certificaat uitgereikt gekregen van Normec NCK. Zij zijn daarmee voor drie jaar VCA gecertificeerd.

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Bij gemeente Oldebroek staat de veiligheid van medewerkers hoog in het vaandel. De VCA certificering onderstreept dit. Met deze gemaakte kwaliteitsslag beschikt de Buitendienst nu over dezelfde kwalificaties als gevraagd wordt van aannemers en bedrijven.

Met het VCA certificaat laat gemeente Oldebroek zien dat de medewerkers van de Buitendienst in staat zijn om risicovolle operationele werkzaamheden op een veilige en gezonde wijze uit te voeren. VCA draagt bij aan veiligheidsbewustzijn, continue veiligheidsverbetering en het voorkomen van bedrijfsongevallen.

20211217 Buitendienst VCA gecertificeerd

v.l.n.r.: Roelof Roo (adviseur Kader Group), Cor Veldhoen (teamleider van de Buitendienst), Bram van Wetering (medewerker Normec NCK) en Martijn van de Beek (medewerker van de Buitendienst).