Eindejaars Energiebespaaractie: 50 procent korting op vloerisolatie, raamfolie en meer!

In de maand december kun je de helft van je aankoopbedrag terugkrijgen als je één of meerdere energiebespaarproducten hebt gekocht. Denk aan isolatiematerialen, ledverlichting, infraroodpanelen en nog veel meer.

Deze actie geeft inwoners een extra steuntje in de rug om aan de slag te gaan met energiebesparing in huis. Wie bijvoorbeeld zijn woning isoleert, heeft minder last van kou en hoeft minder te stoken. Dat kan een lagere energierekening opleveren. En met kleine energiebespaarproducten als raamfolie of deurdrangers is het ook mogelijk om tocht of kou tegen te houden.  

Ook korting op infraroodpanelen 

Daarnaast kunnen inwoners ook korting krijgen op producten als een inductiekookplaat, een waterbesparende douchekop en infraroodpanelen. Met een infraroodpaneel verwarm je niet een hele ruimte, maar alleen de plek waar je zit of bezig bent. Omdat deze panelen gericht verwarmen, kan dat weer energie besparen. 

Iedereen kan (opnieuw) meedoen 

De Eindejaars Energiebespaaractie is een vervolg op de oude Energiebespaaractie. Deze oude actie startte in februari en duurde tot 1 december dit jaar. Met de nieuwe kortingsactie kan ieder Noord-Veluws huishouden opnieuw meedoen. 

Nieuw is nu dat er op elk deelnemend product 50 procent korting zit. Bij de vorige actie was dit bij een deel van de producten 25 procent korting. Daarnaast zijn er bij deze nieuwe actie ook extra producten toegevoegd. Ook is het maximale bedrag dat mensen terugkrijgen verhoogd naar 150 euro. 

Deelnemende producten en declareren  

Wie één of meerdere deelnemende producten heeft gekocht, kan zijn totale aankoopbedrag en bon(nen) via de website van Veluwe Duurzaam indienen. Ieder huishouden kan in december één keer declareren. Deze declaratie kan uit meerdere bonnen bestaan. Een huishouden ontvangt dan de helft van het aankoopbedrag terug op zijn rekening (tot maximaal 150 euro). De actie loopt van 1 tot en met 31 december 2022. Bonnen van de maand november mogen ook nog ingediend worden. Lees meer informatie over de voorwaarden en declareer direct uw producten voor de eindejaarsactie.