Schaatslessen Goed Bezig Oldebroek

Goed Bezig Oldebroek organiseert voor kinderen uit groep 4 t/m 8 schoolschaatsen bij de Scheg in Deventer. Deelnemers kunnen vier woensdagmiddagen deelnemen aan deze 45 minuten durende lessen. Ze leren schaatsen of voor wie dat al kan, nog beter te worden. Na afloop de vier lessen krijgen alle kinderen een schaatscertificaat.

Wanneer?

De lessen vinden plaats op woensdag 11, 18, 25 januari en 1 februari van 15.00 tot 15.45 uur. Kosten voor de lessen zijn 21 euro voor de gehele periode. Kinderen mogen zelf schaatsen meenemen of kunnen deze op locatie lenen. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Het dragen van handschoenen en een muts is verplicht vanwege de veiligheid. Het vervoer naar en van de schaatsbaan dienen de ouders zelf onderling te regelen.

Meer informatie of aanmelden?

Kinderen dienen zich aan te melden voor deze activiteit, dit kan tot en met 22 december. Inschrijven kan via de website van Goed Bezig en daar is ook meer informatie te vinden www.goedbezigoldebroek.nl. Neem voor vragen contact op met Karlijn Mooren via kmooren@oldebroek.nl of 06 57 502 212.