Burgerpeiling 2023 gemeente Oldebroek: wat vindt u?

De Burgerpeiling 2023 is weer gestart. Zo komen we te weten wat inwoners van de gemeente vinden. Dit doen we elke twee jaar. Met uw inbreng bepalen we samen wat belangrijk is voor de gemeente Oldebroek en hier kunnen we ons beleid op afstemmen. Uw antwoorden helpen ons om u beter van dienst te zijn.

Vragenlijst

Op zo’n 1000 willekeurig gekozen adressen valt deze week weer een uitnodiging op de deurmat. Ontvangt u een brief? Dan kunt u online meedoen of een papieren versie van de vragenlijst aanvragen. De vragen gaan onder meer over hoe tevreden u bent over uw woonomgeving, de voorzieningen en wat u vindt van de dienstverlening van de gemeente. Maar ook over hoe het gaat met uw gezondheid en contacten met anderen.

Het invullen duurt ongeveer 10 minuten en kan tot vrijdag 22 december. Uw gegevens en uw antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld. Onderzoeksbureau ZorgfocuZ voert het onderzoek voor ons uit.

Resultaten

De uitkomsten van de burgerpeiling zijn in het begin van 2024 bekend. De resultaten delen we met u en het hele rapport publiceren we op de website van de gemeente. Onze resultaten kunt u dan via www.waarstaatjegemeente.nl vergelijken met gegevens van andere gemeenten.