Hulp bij belastingaangifte voor inwoners uit gemeente Oldebroek

Het is weer tijd voor het doen van de aangifte inkomstenbelasting 2020. De sociaal raadslieden van Stimenz bieden, in samenwerking met de Bibliotheek Noord-Veluwe, Schuldhulp Maatje, Humanitas en het Sociaal Team ondersteuning bij het doen van de aangifte inkomstenbelasting 2020.

Deze gratis hulp is bedoeld voor mensen met een laag inkomen en die geen koophuis, eigen bedrijf of hoog eigen vermogen hebben.

Afspraak maken

Wilt u graag hulp bij het invullen van de belastingaangifte? Maak dan een afspraak via het Sociaal Team. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 0525 638 333 of per e-mail via sociaalteam@oldebroek.nl. Afspraken worden ingepland op vrijdag 19 en op vrijdag 26 maart 2020 tussen 9:00 en 12:00 uur in De Brinkhof in Wezep. Weet dat wij rekening houden met de (dan) geldende coronamaatregelen. Wij zorgen voor uw veiligheid en verwachten dat u ook rekening houdt met onze veiligheid.

Moet u aangifte doen?

U bent verplicht aangifte te doen als u bericht heeft gekregen van de Belastingdienst dat u aangifte moet doen. Daarnaast zijn er meerdere situaties waarin het zinvol kan zijn om aangifte te doen. Neem voor meer informatie contact op met het Sociaal Team.

Denk aan uw DigiD

Als u belastingaangifte gaat doen, logt u online in met uw DigiD. Dit kan met de DigiD inlognaam en wachtwoord of de DigiD app. Heeft u nog geen DigiD? Vraag deze zo snel mogelijk aan via www.digid.nl. Het duurt een aantal werkdagen voordat u de activeringscode thuis ontvangt en u uw DigiD kunt gebruiken.