College van B&W op werkbezoek bij van Werven Infra & Recycling

Op dinsdag 21 februari 2023 bracht het college van B&W van de gemeente Oldebroek een werkbezoek aan van Werven Infra & Recycling. Tijdens het bezoek werd het college geïnformeerd door Wilfred van Werven over het familiebedrijf.

Het bezoek vond plaats op de locatie aan de Verlengde Looweg in Oldebroek. Na een gesprek over onder meer de energietransitie en de grondstoffentransitie kreeg het college een inkijk op de locatie aan de Verlengde Looweg.

Werken aan een duurzame toekomst

Van Werven is al bijna 80 jaar aanwezig binnen de gemeente Oldebroek en is met haar bedrijf bezig met het zoeken naar logische verbindingen en echte oplossingen. Als specialist in infrawerken, sloopwerkzaamheden, afvalinzameling en het recyclen van het ingezamelde afval werkt van Werven aan een duurzame toekomst.

Wilfred van Werven is blij met het bezoek van het college van B&W en geeft aan: “Onze kracht ligt in het vermogen ons aan te passen aan een veranderende wereld, zonder de oorspronkelijke bedoeling uit het oog te verliezen. We kijken, met ons boerenverstand, anders naar hetzelfde. Met inspirerende en innovatieve oplossingen proberen we het verschil te maken in de toekomst, met een hart voor mens en milieu.”

Werkbezoek aanvragen

Het college van Oldebroek gaat regelmatig op bezoek bij bedrijven en instellingen. Voor het college is dit een goede manier om kennis te maken, actuele ontwikkelingen te bespreken en een indruk te krijgen van de bedrijfsvoering. Voor ondernemers is het een mooie gelegenheid om hun bedrijf te laten zien en eventuele wensen of ideeën aan het gemeentebestuur mee te geven. Bedrijven die ook geïnteresseerd zijn in een bezoek van het college kunnen zich melden. Dit kan via Bram Horst, accountmanager Ondernemers: ondernemers@oldebroek.nl.

Foto: Het college van B&W van de gemeente Oldebroek en enkele medewerkers poseren tijdens het werkbezoek op het terrein van Van Werven voor enkele trucks.