Samenwerking ondernemers en gemeente bekrachtigd met handtekening en lancering ondernemersloket

Op woensdagmiddag 8 februari is in de raadzaal van het gemeentehuis de Lokaal Economische Agenda Oldebroek met als titel ‘Aan ondernemers de ruimte!’ ondertekend. Met deze agenda geven de gemeente Oldebroek en de lokale ondernemers aan hoe zij samen de uitdagingen in de komende jaren aangaan. Ook werd deze middag het digitaal ondernemersloket gelanceerd: een direct toegankelijke ingang voor ondernemers op deze website.

Lokaal Economische Agenda Oldebroek

Deze lokale agenda is in samenwerking met de ondernemersverenigingen OVO en OWH, bedrijvenkring Oldebroek, het Agrarisch Overleg en Parkmanagement op H2O, Wezep noord/Voskuil tot stand gekomen. Deze wordt dan ook gedragen door de genoemde partijen, die tijdens de presentatie hun handtekening hebben gezet onder de uitvoeringsagenda.

Wethouder Liesbeth Vos – van de Weg “Het is een mooi resultaat van een goed proces. Blij ben ik met de inzet van de partijen tijdens het proces, zij hebben met verve hun achterban vertegenwoordigd. Mooi dat er ondanks een gezonde concurrentie tussen ondernemers de wil is om samen te werken. Ook dat is Oldebroek voor mekaar!”

Lancering ondernemersloket

In de raadzaal werd woensdag ook het online ondernemersloket gelanceerd. Dit is een directe toegankelijke ingang voor ondernemers op www.oldebroek.nl/ondernemen. Alle relevante informatie voor ondernemers in de gemeente Oldebroek, of ondernemers die zich willen vestigen in de gemeente, is nu gebundeld en te vinden via dit digitale loket.

Wethouder Vos vult aan: “Ik ben heel blij met deze nieuwe directe ingang voor ondernemers. Het ondernemerslandschap ontwikkelt zich razendsnel en ik kan mij voorstellen dat je als gevestigde of nieuwe ondernemer veel vragen hebt. Via het online loket worden er vast veel vragen beantwoord, maar zijn ook de gegevens van de accountmanagers te vinden. Op die manier zijn er korte lijntjes en daar heeft iedereen baat bij!”