Succesvolle Energiemarkt Oosterwolde

Zaterdag 28 januari bezochten maar liefst 200 inwoners uit Oosterwolde (en omgeving) de Energiemarkt in het MFC Hart van Oosterwolde. Stichting Dorpsbelang Oosterwolde nam hiervoor initiatief. Samen met energiecoaches, duurzaamheidsloket, gemeente en lokale bedrijven stonden zij klaar voor allerlei vragen over energie besparen. Bezoekers volgden interactieve workshops en door de kinderen werd er een vogelvoerketting gemaakt.

Helpende hand: Flexteam Oosterwolde

Was u niet aanwezig op de energie markt of lukt het niet om zelf kleine besparingsmaatregelen uit te voeren? Het Flexteam Oosterwolde staat voor u klaar. Zij helpen graag met bijvoorbeeld het plaatsen van tochtstrips, radiatorfolie of ledlampen. Stuur uw hulpvraag naar info@presentoldebroek.nl. Het Flexteam Oosterwolde zoekt ook extra handen. Wilt u meehelpen? Meld u dan aan als vrijwilliger via info@presentoldebroek.nl.

Financieel Spreekuur

Heeft u vragen of hulp nodig bij het beheren van uw financiën? U bent van harte welkom op het financieel spreekuur, elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in MFC de Brinkhof in Wezep. Medewerkers helpen u hier graag! De gemeente Oldebroek heeft ook regelingen voor inwoners met een laaginkomen. Kijk voor meer informatie op oldebroek.nl/laaginkomen.