Onze energieadviseurs, energie- en tuincoaches staan voor u klaar!

De coaches van het Duurzaamheidsloket Noord Veluwe zijn betrokken mede-dorpsbewoners die u graag bijstaan om eenvoudig uw energieverbruik te verminderen of uw tuin te verduurzamen.

Zij doen dit met praktische tips en adviezen. Ook voor duurzame oplossingen voor huis en tuin denken ze graag met u mee. Coaches en adviseurs kunnen u daarnaast alles vertellen over de beschikbare subsidies. U hoeft niet altijd grote investeringen te doen. Ook met kleine en relatief goedkope maatregelen kunt u uw energieverbruik al flink verlagen. 

Ervaringen delen

Afgelopen vrijdag kwamen energieadviseurs, energiecoaches en tuincoaches samen met de wethouder en duurzaamheidsmedewerkers van de gemeente om ervaringen te delen. Wethouder Beerd Flier: “Erg fijn om deze betrokken inwoners te ontmoeten. Ik heb veel bewondering voor ze. Zij zetten zich met passie in om andere inwoners te helpen met verduurzamen. Een energieadvies, energiecoachgesprek of tuincoachgesprek is gratis. Het is voor iedereen aan te bevelen. Niet alleen als je wilt starten met energiebesparing, maar ook als je wilt kijken of je op de goede weg bent of gaat investeren in verduurzaming.”

Heb ik een coach of adviseur nodig?

De energiecoach helpt u bij het verlagen van de energierekening met simpele maatregelen in huis, geeft tips of helpt bij het aanvragen van een subsidie. De energieadviseur is een professional met bouwtechnische achtergrond en kijkt samen met u uitgebreid naar uw woning, de aanwezige installaties en het financiële plaatje. U ontvangt deskundig advies en een uitgebreid verslag met vervolgstappen die u kunt nemen. De tuincoach vertelt hoe u regenwater kunt opvangen, over de subsidies, welke planten en bloemen geschikt zijn voor uw tuin of balkon en hoe het voor dieren een fijne plek wordt. 

Meer weten

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw huis en/of tuin? Kijk dan op hier. U vindt hier ook ervaringsverhalen van inwoners, de coaches & adviseurs en een overzicht van alle subsidies. 

Maak nu een gratis afspraak

De coaches en adviseurs staan te springen om u verder te helpen. Plan nu uw afspraak in. Ze komen graag bij u langs!
 

20240220 groepsfoto energiecoaches