Partners verlengen samenwerking met Goed Bezig - JOGG Oldebroek

Op 31 januari hebben acht belangrijke lokale partners aangegeven dat ze blijven samenwerken met Goed Bezig - JOGG Oldebroek. Deze hernieuwde verbintenis toont de voortdurende betrokkenheid van de lokale partners bij het gezamenlijke streven naar een gezonde en actieve levensstijl in de gemeente Oldebroek.

Samenwerking vier jaar verlengd

Het afgelopen jaar liepen de bestaande samenwerkingsovereenkomsten ten einde. Na constructieve gesprekken zijn alle partijen enthousiast en bereid gevonden om de samenwerking voort te zetten voor een periode van vier jaar, tot en met 2028. Deze hernieuwde overeenkomst laat niet alleen de toewijding aan het welzijn van de lokale bevolking zien, maar versterkt ook de samenwerking tussen de betrokken partijen.

Bijzonder hoogtepunt was de officiële ondertekening van de vernieuwde samenwerking, die plaatsvond bij Gasterij De Zeuven Heuvels in Wezep. Dit was de ideale setting voor een moment van verbinding en viering. Tijdens de bijeenkomst waren niet alleen de lokale partners aanwezig, maar ook wethouder Liesbeth Vos namens de gemeente. Zij ondertekende samen met de lokale partners de contracten. Dit symboliseert de nauwe samenwerking tussen de lokale overheid en de private sector in het streven naar een gezondere gemeenschap.

Over Goed Bezig - JOGG Oldebroek

Goed Bezig - JOGG Oldebroek is een lokale organisatie die zich inzet voor het bevorderen van een gezonde levensstijl en welzijn binnen de gemeenschap. Door middel van samenwerking met lokale partners uit verschillende sectoren, worden diverse initiatieven en programma's opgezet om een gezonde leefstijl te stimuleren.

20240206 Partners verlengen samenwerking met Goed Bezig - JOGG Oldebroek